Notice: Undefined variable: sloganText in /var/www/vhosts/xadica.cat/webs2.xadica.cat/gegantsriera/templates/dark_ritual/index.php on line 19

Col·laboradors

Twitter

gegantsrieravic
gegantsrieravic Gràcies a la gent que heu passat per CalGeganter durant el #MercatMedieval de #Vic i a tota la colla per la feina feta. pic.twitter.com/4oAMfO...
09:35 - 11 Dec 2017
gegantsrieravic
gegantsrieravic @SagalsdOsona tots els membres de la colla gegantera us volem fer arribar el nostre més sentit condol. Una abraçada.
16:03 - 14 Nov 2017
gegantsrieravic
gegantsrieravic Felicitats a totes les Mercès...especialment a la nostra pic.twitter.com/xE0oV4...
16:54 - 24 Sep 2017
gegantsrieravic
gegantsrieravic Fins a casa ens acompanyeu...gràcies! L' #1Oct tots a votar #HolaDemocr%C3%A0cia pic.twitter.com/FHsVVq...
10:39 - 24 Sep 2017

El passat dia 19 de juny vàrem presentar els nous gegantons.

 

 

A principis de més vàrem assistir a la IX Trobada de gegants de Santa Maria del Camí com a colla convidada. Aquest és el tall de vídeo del programa "Cada dia" de IB3 on s'explica com va anar tot. Amb l'aparició estel·lar del nostre cap de colla!

Podeu trobar tot el programa sencer a la web de IB3 a la carta. Aquest tall en concret està extret del vídeo 2/2 amb data de 5 de maig de 2015.

Aprofitem per donar les gràcies de nou a la colla de Gegants de Santa Maria del Camí per convidar-nos i per fer-nos passar tant bones estones.

Vídeo sobre els Geganters i Grallers del carrer de la Riera inclòs en el CD "Pack de Cultura Popular Catalana a les escoles" fet a Vic.

Adaptada a Joomla per Paul Buchanan