Notice: Undefined variable: sloganText in /var/www/vhosts/xadica.cat/webs2.xadica.cat/gegantsriera/templates/dark_ritual/index.php on line 19

Col·laboradors

El proper 26 de novembre a les 21h es podrà veure a la sala ETC de Vic el reportatge "21 anys de Fal·lera gegantera" fet per en Marc Escarrabill. Es tracta d'un reportatge sobre la nostra colla i aquest és el seu text de presentació:

"Després de dos anys enregistrant les sortides de la colla gegantera del Carrer de la Riera, en aquest reportatge es recull la tasca que cada un dels seus membres duu a terme, individualment i col·lectiva, fent possible que les diferents tradicions que existeixen a Vic, com Sant Jordi o el seguici de Festa Major, se succeeixin any rere any. Aquests minuts volen ser un homenatge a tothom que fa que els Gegants i el seu món siguin possibles, fent viure i perviure la tradició.

Sense cap guió de ferro, l’autor experimenta amb les imatges i les entrevistes espontànies durant l’edició, construint el fil conductor. Explicar històries és el leit motive que ha dut Escarrabill a tirar endavant 21 anys de fal·lera gegantera."

Us hi esperem!

Trailer '21 anys de fal·lera gegantera'

Enllaç a l'acte

 

Adaptada a Joomla per Paul Buchanan