Notice: Undefined variable: sloganText in /var/www/vhosts/xadica.cat/webs2.xadica.cat/gegantsriera/templates/dark_ritual/index.php on line 19

Col·laboradors

Twitter

gegantsrieravic
gegantsrieravic Suport absolut als companys geganters del Vendrell. Si no aparèixen,esperem que tingueu el suport total del vostre ajuntament, si no, compteu amb el nostre!! twitter.com/AligaVendr...
14:50 - 18 Aug 2019
gegantsrieravic
gegantsrieravic #FMVic19 Seguici de Festa Major #Vic pic.twitter.com/pzl5vs...
08:58 - 05 Jul 2019
gegantsrieravic
gegantsrieravic Ja de tornada de la trobada de gegants a Irun. Gràcies per l'acollida. pic.twitter.com/GCPADT...
08:48 - 09 Jun 2019
gegantsrieravic
gegantsrieravic Aquest dissabte dia 1, participa. pic.twitter.com/1yHv0S...
15:13 - 28 May 2019

El proper 26 de novembre a les 21h es podrà veure a la sala ETC de Vic el reportatge "21 anys de Fal·lera gegantera" fet per en Marc Escarrabill. Es tracta d'un reportatge sobre la nostra colla i aquest és el seu text de presentació:

"Després de dos anys enregistrant les sortides de la colla gegantera del Carrer de la Riera, en aquest reportatge es recull la tasca que cada un dels seus membres duu a terme, individualment i col·lectiva, fent possible que les diferents tradicions que existeixen a Vic, com Sant Jordi o el seguici de Festa Major, se succeeixin any rere any. Aquests minuts volen ser un homenatge a tothom que fa que els Gegants i el seu món siguin possibles, fent viure i perviure la tradició.

Sense cap guió de ferro, l’autor experimenta amb les imatges i les entrevistes espontànies durant l’edició, construint el fil conductor. Explicar històries és el leit motive que ha dut Escarrabill a tirar endavant 21 anys de fal·lera gegantera."

Us hi esperem!

Trailer '21 anys de fal·lera gegantera'

Enllaç a l'acte

 

Adaptada a Joomla per Paul Buchanan